Door jouw pensioenfonds aan je hypotheek te koppelen, kan je de eindwaarde van uw aanvullend pensioen vandaag reeds gebruiken voor een privé vastgoedproject. Je mobiliseert hierdoor het kapitaal van je pensioenplan, jouw vennootschap financiert zo het kapitaal van je project, en je geniet zowel privé als professioneel het maximum aan voordelen.

RECONSTITUTIEKREDIET: HET CONCEPT

Bij een reconstitutiekrediet worden jouw pensioenplan en hypotheek aan elkaar gekoppeld en wordt het pensioenplan door inpandgave een extra waarborg voor de financiering:

 

 

RECONSTITUTIEKREDIET: DE VOORDELEN

Het concept bestaat maar uit 3 elementen, maar de voordelen zijn veel talrijker:

Heb je vandaag een pensioenplan, en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn – voor een nieuw project, herfinanciering van je huidig krediet, … – we berekenen het voor jou . Heb je nog geen pensioenplan 2de pijler dan beginnen we onze berekening natuurlijk daarmee, en kijken we eerst welke fiscaal interessante pensioenopbouw mogelijk is. In elk geval, gebruik je vennootschap of zelfstandige activiteit vandaag nog als hefboom, en contacteer ons voor een vrijblijvende berekening.

 

FINCOR bvba  –  Langestraat 99 B3  –  2240 Zandhoven  –  Info@fincor.be  –  033129473  –  FSMA: 0688.588.449

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.